Service Calculatoare, Laptop-uri și Tablete Timișoara

Cu mai mult de 10 ani de experiență în lucrul cu PC-urile, atât în ceea ce privește asamblare și diagnosticare hardware cât și configurare software, suntem, spunem noi, destul de calificați pentru a-ți rezolva problemele pe care le întâmpini cu tehnologia.
Drumul până aici nu a fost ușor însă a fost presărat cu succes.

Suntem aici pentru ca să te ajutăm pe tine să salvezi ceea ce ai mai de preț, timpul și eficiența afacerii tale, crescându-ți profiturile.

Misiunea echipei TechnoMind este aceea de a oferi servicii:

  • prompte
  • de încredere
  • personalizate

Printre clienții noștrii se numără atât persoane fizice cât și instituții, firme mici sau firme cu sute de angajați.


În spatele TechnoMind există 8 principii, în care am crezut de la bun început, pe care am dorit să ne bazăm afacerea și care caracterizează întreaga noastră viziune.

Investește-ți toată pasiunea
Ceea ce faci, să faci mereu din plăcere.

Muncește ca nimeni altul
Nici un lucru măreț nu vine ușor, totul presupune efort. În final însă, dacă îmbini ceea ce faci cu pasiune și dedicare, acest efort îți va fi încununat cu satisfacții pe măsură.

Fii mereu profesionist
Orice ai face, fă în așa fel încât să fii cel mai bun.

Fii mereu concentrat
Nu încerca să le faci pe toate pentru că vei eșua. Concentrează-te pe ceva anume și direcționează-ți toate eforturile spre acel ceva.

Depășește-ți propriile limite
Majoritatea limitelor noastre sunt impuse mental. Străduiește-te în fiecare moment să le depășești. Îmbunătățește mereu.

Deservește
Să oferi ceva celor din jur este un privilegiu.

Să-ți stea mereu mintea la idei
Vino mereu cu idei noi. Ascultă. Observă. Fii curios. Rezolvă problemele și fă legături.

Fii perseverent
Niciodată nu te da bătut. Continuă să lucrezi la ceea ce ești cel mai bun.Urmărind toate acestea, TechnoMind are ca scop principal creearea unei noi viziuni legată de IT bazată în primul rând pe eficiență. Acest concept îmbină ”calitatea” , ”personalizarea” și ”promptitudinea”, oferind cea mai bună soluție pentru client, regăsită în „performanță”, „fiabilitate” și „funcționalitate”.