Service Calculatoare, Laptop-uri și Tablete Timișoara

S_CS_Reasons-for-a-slow

Indiferent de întrebare, noi avem răspunsul.

Fiecare dintre noi folosește în mod diferit calculatorul. Astfel că, fiecare calculator prezintă specificațiile și particularitățile sale. Pentru noi construirea unui echipament dedicat nevoilor tale este o misiune în care ne înrolam cu succes. În funcție de buget, cerinte, oferim consultanță în privința achiziționării de produse hardware și software, iar pe bază de analiza, comparație, hotărâm împreuna dacă sistemul informatic existent poate fi optimizat sau daca aveți nevoie de unul nou.

Piața portabilelor s-a extins foarte mult în ultima perioadă. Specialiștii noștri recomandă CALITATEA și alegea unui portabil potrivit și dedicat fiecarui utilizator. Doar împreuna cu un specialist ai garanția că alegerea făcută pentru notebook-ul, tableta sau smartohone-ul tău este una adecvată și acesta răspunde cu succes necesităților tale. Mirajul superofertelor și prețurilor mici poate fi azi dulce și tentant, dar mâine nefericit. Uneori upgrade-ul sau service-ul echipamentelor greșit alese este exem de costisitor, iar alteori imposibil de realizat.

Serviciul de Consultanță IT & C oferit de noi cuprinde:

  • realizarea proiectului de arhitectură a sistemului informatic;
  • stabilirea structurii şi configurarea echipamentelor informatice (inclusiv soluţii antivirus şi conectare Internet);
  • achiziţii echipamente hardware şi software;
  • securizare sisteme;
  • prevenirea pierderii datelor (realizare de back-up).
Înainte de a completa o cerere de ofertă te rugăm să citești cu atenție secțiunile "Cum comand?" și "Termenii și condiții".