Service Calculatoare, Laptop-uri și Tablete Timișoara

The offer of server services

La TechnoMind, credem în principiul “e mai ușor să previi decât să repari”.

Praful poate fi dușmanul numărul 1. Orice sistem încărcat cu praf e în pericol să se supraîncălzească și să cedeze. În această idee îți propunem serviciul de mentenanță sau îngrijire periodică a echipamentelor, prin care te ajutăm să păstrezi calculatoarele, perifericele, accesoriile şi reţeaua permanent în stare optimă de funcționare. Acest serviciu presupune o inspecţie tehnică periodică, numită şi “vizita de mentenanță”, în cadrul căreia specialistul TechnoMind verifică starea reală a echipamentelor.

Se poate previziona astfel, într-o anumită măsură, evoluţia sistemelor de calcul şi reţelei, fiind posibilă evitarea sau remedierea mult mai rapidă a eventualelor neplăceri.

Recomandăm atât în cazul portabilelor cât și al sistemelor desktop o revizie periodică la un interval de 2 ani. În funcție de mediu, destinația și intensitatea folosirii acest interval poate fi mai scurt. Într-o hală cu mult praf un calculator va fi în pericol de defectare mult mai devreme.

Înainte de a completa o cerere de ofertă te rugăm să citești cu atenție secțiunile "Cum comand?" și "Termenii și condiții".