Service Calculatoare, Laptop-uri și Tablete Timișoara

Participare TechnoMind la Crosul Firmelor 2010…

Pe masura ce trece timpul, din cauza existentei tot mai agitate, uitam ca cel mai important lucru in viata este sanatatea. Mentinerea ei poate fi realizata in primul rand printr-un regim de viata echilibrat, din care activitatea fizica nu poate lipsi.

Echipa TechnoMind are, pe langa abilitati tehnice, si inclinatii sportive. Cum Mens Sana in Corpore Sano trebuie sa fie unul din principiile de viata ale oricarei persoane, ne straduim sa respectam natura si sa incurajam manifestarile sportive, chiar prin exemplul personal. De aceea, anul acesta am luat parte la a sasea editie a Crosului Firmelor.

In ciuda concurentei puternice din partea a nu mai putin de 47 de companii si instituţii din oras totalizand aproximativ 916 participanti, TechnoMind, cu o echipa de numai sapte oameni, a obtinut locul al III-lea in topul firmelor! Aceasta realizare o datoram colegilor nostri concurenti in proba de ciclism: Remus Farkas si Alexandru Almajan, care au obtinut locurile III respectiv IV.

Pagina Web a manifestarii o puteti gasii la adresa: http://www.crosulfirmelor.ro

In continuare, va puteti delecta cu cateva poze ale participantilor nostri la acest eveniment, si promitem ca ne veti vedea si mai departe la manifestari sportive.
Pe voi va asteptam la sediul nostru pentru ajutor legat de IT, dar asta nu inseamna ca v-am refuza daca ne invitati la o plimbare pe biciclete!

Probele la care s-au intrecut participantii au fost: alergare(5 sau 10 km) si ciclism.
Technomind are printre colaboratori si angajati oameni care stiu sa si pedaleze, dovada fiind premiile obtinute la categria “ciclism”. Participantii au fost, pentru Technomind:
FARKAS Remus, respectiv ALMAJAN Alexandru. In ciuda ploii, nu numai ca am participat, dar am si urcat pe podium!