Service Calculatoare, Laptop-uri și Tablete Timișoara

De ce suntem aici?

Din 2007, firma Technomind este prezentă pentru a oferi servicii prompte, de încredere si personalizate, în functie de cerințe. Fie că e vorba de persoane fizice sau juridice, că vrei un sistem PC sau o infrastructură de rețea, suntem aici pentru tine!

Cu mai mult de 10 ani de lucru pe PC-uri, atât pe parte de configurare software cât și hardware, suntem calificați pentru a-ți rezolva problemele. Drumul până aici n-a fost ușor, și suntem la curent cu ce mișcă pe partea de hardware, rețele sau sisteme de operare, deoarece IT-ul este domeniul in care dinamismul este cuvântul de ordine.

Clienți avem de la persoane fizice și până la licee sau firme de sute de angajați și te invităm la sediu să discutăm despre ce ai nevoie: consultanță, colaborare pentru un proiect, rețeaua pentru afacerea ta, un server de Linux sau modding specializat pentru un sistem de performanță.

De ce suntem aici: pentru că serviciile oferite de noi îți salvează din timp, îți dau încredere în rețeaua pe care ți-o putem oferi, se încadrează în bugetul de care dispui, și pentru că discutăm cu tine la nivel personal mult mai bine decât o fac firmele de retail. Fiecare client e special, și fiecare merită cele mai bune servicii posibile. Acest mod de lucru ne-a permis să creștem ca și dimensiune, număr de clienți și servicii oferite. În această perioadă, în care numărul firmelor s-a redus în mare măsură, am rămas aici datorită ție: gamer entuziast sau om de afaceri, avem o rețetă simplă: pasiune pentru IT, amestecată cu un strop de nebunie, condimentată cu experiența în domeniu. E rețeta pe care ți-o putem recomanda!

Și pentru că nicio afacere de succes nu există fără un site, te invităm pe www.technomind.ro!

P.S. Nu suntem responsabili dacă deveniți dependent de calitatea muncii prestate de noi, dacă vă veți simți entuziasmat de rezultatele obținute sau dacă auziți aprecieri la superlativ. Punem suflet în ceea ce facem și acest lucru ne face diferiți: more than mind, use the tech. Put in the soul: technomind!