Service Calculatoare, Laptop-uri și Tablete Timișoara

Office Atom D2700

Sistemul perfect atât la birou cât și acasă. Rulează aplicațiile necesare afacerii tale. Navighează repede pe Internet. Rulează perfect filme FULL HD.

Detalii

Office Intel G620

TechnoMind Office Intel este un sistem ideal pentru lucrul la birou, navigat pe internet, suficient de performant pentru rularea filmelor full HD.

Detalii

Performer Intel

Sistemul potrivit pentru orice ți-ar trece prin cap! Rulează orice tip de aplicație. Bun pentru grafică și multimedia. Mereu bun pentru ultimele jocuri apărute.

Detalii

Performer AMD

TechnoMind Performer AMD este un sistem versatil, suficient de performant pentru orice tip de aplicație, fie că e vorba de grafică, multimedia sau jocuri.

Detalii

Workstation 2600k

Perfect pentru a rula cele mai solicitante programe multimedia si randare 3D. Capabil să ruleze 24/7, cu cea mai eficientă răcire.

Detalii

Workstation 3930K

Un sistem ultra performant care face faţă oricărui tip de aplicaţie grafică sau video. Acest sistem a fost optimizat pentru randarea obiectelor sau scenelor în 3ds Max.

Detalii

Gamer Station Intel

Ceea ce-și doresc împătimiții adevărați de jocuri video! TechnoMind Gamer Station Intel face față oricărui joc la cel mai înalt nivel grafic.

Detalii

Gamer Station AMD

TechnoMind Gamer Station AMD este un sistem pentru împătimiții de jocuri video, gândit să facă față oricărui joc la cel mai înalt nivel grafic.

Detalii

Netbook – Mini Laptop

Laptop ușor, economic, eficient din punct de vedere energetic şi utilizat în special pentru comunicaţii wireless şi access internet.

Detalii